Yellowstone National Park Lodges

Yellowstone National Park Lodges

Yellowstone National Park Lodges is onderdeel van Xanterra en biedt als enige accommodaties aan in Yellowstone National Park. Wilt u optimaal van uw tijd in ‘s werelds oudste nationale park genieten, dan is het aan te raden om binnen de grenzen van het park te overnachten.

Lodges en cabins in Yellowstone National Park

Yellowstone National Park Lodges biedt diverse accommodaties op verschillende plekken in Yellowstone aan. U kunt kiezen uit de volgende lodges, hotels en cabins: Canyon Lodge, Grant Village, Lake Hotel & Cabins, Lake Lodge, Mammoth Hotel en Cabins, Old Faithful Inn, Old Faithful Lodge, Old Faithful Snow Lodge en de Roosevelt Lodge. De Old Faithful Snow Lodge en de Mammoth Hot Springs Hotel & Cabins zijn ook ‘s winters open. Kijk hier voor reserveringen en beschikbaarheid.

Campings in Yellowstone National Park

Het is ook mogelijk om in Yellowstone te kamperen met een camper of een tent. Via de website van Yellowstone National Park Lodges kunt u reserveren voor de volgende campings: Bridge Bay Campground, Canyon Campground, Fishing Bridge RV Park, Grant Campground en Madison Campground. Aangezien het aanbod beperkt is, doet u er verstandig aan tijdig te reserveren, vooral als u Yellowstone in de drukke zomermaanden juli en augustus bezoekt!

Yellowstone National Park Lodges

P.O. Box 165
Yellowstone National Park, WY 82190
Tel: 001 307-344-5265
www.YellowstoneNationalParkLodges.com