Wind Cave National Park, Real America

Top tips voor een bezoek aan Wind Cave National Park

Om te zorgen dat u niets hoeft te missen tijdens een bezoek aan de prachtige Nationale Parken van The Real America hebben wij onze top tips voor u op een rijtje gezet. Heeft u ook een goede tip over o.a. Wind Cave National Park? Laat het ons weten op onze Facebook pagina.

Bekijk hier onze top tips voor een bezoek aan Wind Cave National Park in South Dakota

TIP  De enige manier om het grottenstelsel van Wind Cave National Park te bekijken is door deel te nemen aan een begeleide tour. Er is geen fee om het park te bezoeken, wel betaalt u een fee voor de tour. Aangezien deze niet gereserveerd kunnen worden (behalve voor grote groepen en scholen), kunt u zich tijdens de drukke zomermaanden het beste ‘s ochtends vroeg bij het Visitor Center melden dat om 8:00 uur open gaat. In de zomer zijn de weekends de beste periode voor een bezoek, dinsdag en woensdag zijn dan over het algemeen de drukste dagen. Er zijn diverse tours waar u uit kunt kiezen. Aanrader is de candlelight cave tour. Kijk hier voor meer informatie over de tours door Wind Cave National Park en de prijzen.

TIP  Ga bovengronds! Ook boven de grond kunt u in Wind Cave National Park genieten van de natuur. Wandel bijvoorbeeld de Highland en Centennial Trails. Met een beetje geluk heeft u deze 12-kilometer lange rondwandeling voor uzelf, want Wind Cave is een van de minst drukke Nationale Parken. Beste tijd voor deze wandeling is van mei tot oktober.

TIP  Bezoek het Wind Cave Visitor Center. Niet alleen kunt u hier kaartjes kopen voor de tours door Wind Cave, maar vergeet ook zeker niet om na afloop van de tour de expositieruimtes te bekijken. Let op: Vertrouw niet op uw GPS om het Visitor Center te vinden, maar gebruik deze routebeschrijving!

TIP  Kamperen in het park kan voor $18 per nacht ($9 in het laagseizoen) op de Elk Mountain Campground. Hier vinden in de zomer zogenaamde campfire talks plaats in het amfitheater waarbij rangers gedurende 45 minuten meer informatie geven over een bepaald onderwerp.

TIP  Bezoek de Mammoth Site in Hot Springs op nog geen 20 minuten rijden van Wind Cave National Park voor een kijkje in de geschiedenis van dit gebied. Bij de plek waar in 1974 de botten van een mammoet gevonden werden, vindt u nu een museum. Ook kunt u hier een kijkje nemen bij de opgravingen en het onderzoek dat hier nog steeds plaatsvindt.

TIP  Download de digitale versie van de South Dakota Vacation Guide of vraag een gratis brochurepakketje aan via The Real America voor extra informatie en nog meer tips!