Routesuggesties

Routesuggesties

De vier staten Montana, North & South Dakota en Wyoming lenen zich uitstekend voor een mooie rondreis door Wild West USA. Wij helpen u hierbij graag met een aantal routesuggesties. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan de Dakota’s tijdens uw rondreis of verken de nationale parken van Wyoming en Montana tijdens uw vakantie.

Neem de tijd in Wild West USA

De afstanden in Amerika zijn vaak enorm en dat geldt ook voor Wild West USA. Ervaring leert dan ook dat het aan te raden is om duidelijke keuzes te maken. Besteed uw waardevolle vakantiedagen liever aan het uitgebreid op uw gemak verkennen en genieten van bijvoorbeeld twee staten en twee nationale parken dan aan het doorkruisen van vier staten inclusief alle nationale parken die u vervolgens slechts vanuit de auto kunt bewonderen. Zorg dat u onderweg ook tijd heeft voor onverwachte ontmoetingen, een prachtige wandeling of een mooie fietstocht, een leuk gesprek met een local en voor het ontdekken van verborgen pareltjes. Dit zijn de dingen die uw reis door Wild West USA zo bijzonder zullen maken en waaraan u jaren later nog met veel plezier zult terugdenken.

Rondreis of one-way

Bij een rondreis door Wild West USA start en eindigt u op dezelfde plek, bijvoorbeeld in Denver of Minneapolis – St. Paul. Deze steden zijn goed bereikbaar vanaf Schiphol, Amsterdam of Brussel. Start u echter in Denver en eindigt u in Minneapolis – St. Paul dan maakt u een one-way. Nadeel hiervan is dat u dan vaak een zogenaamde one-way fee moet betalen voor uw huurauto of camper. Voordeel is dat u flexibeler bent in het plannen van uw route.

Routesuggesties van Wild West USA