Badlands

Jan Doets

Welcome to the Wild West!

Colorado, South Dakota, Wyoming en Montana zijn pure staten met rustige highways en indrukwekkende landschappen met afwisselend bergen en prairies. De wegen zijn niet omzoomd met reclameborden, de plaatsjes hebben een typische westernsfeer en de mensen zijn puur. Daarbij komt dat deze staten tal van hoogtepunten bevatten. In Colorado vind je het sfeervolle Denver en de machtige Rocky Mountains. De Black Hills in South Dakota zijn ook zeker een aanrader om te bezoeken. Onder andere Mount Rushmore Memorial, Custer State Park en Badlands NP zijn echte toppers die een must zijn om te bezoeken wanneer je hier bent.

Glacier NP ligt in het onontdekte Montana en omvat een prachtig Nationaal Park dichtbij de grens van Canada. Wyoming is de absolute parel met sfeervolle cowboy plaatsjes als Cody en Jackson en de absolute topper Yellowstone NP. Plan hier minimaal 3 nachten IN het park zodat je optimaal de tijd hebt om alles te ontdekken.

Tip: Ga je vanuit Cody richting Yellowstone NP of v.v.? Dan is de Beartooth Pass echt een ‘must-drive’. Deze prachtige scenic route neemt je mee naar indrukwekkende hoogtes en adembenemende uitzichten, te gek!!

Boek uw rondreis door Wild West USA via Jan Doets

Bekijk alle reizen door de Rocky Mountains van Jan Doets.

ContactgegevensDOETS OFFICIAL LOGO (2)

Gerrit Rietveldweg 1
1703 DD Heerhugowaard
072 575 33 33
info@jandoets.nl