skyline minneapolis

Minneapolis – St. Paul

De Twin Cities Minneapolis en Saint Paul vormen een uitgelezen start- of eindpunt van uw rondreis door The Real America. Delta Air Lines/KLM heeft dagelijks 4 rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam.U kunt vanaf de luchthaven van Minneapolis-St. Paul een auto of camper huren om naar North of South Dakota te rijden en uw rondreis door The Real America te beginnen.

Minneapolis

Minneapolis is een prima overstap plaats om door te vliegen, maar leent zich ook perfect om een paar dagen te acclimatiseren. Het compacte Minneapolis downtown biedt uitgebreide winkelmogelijkheden en vele cafés en restaurants. Het bezoeken van een sportwedstrijd, het Walker Museum of Art, een Segway tocht langs de Mississippi of een bezoek aan een van de vele theaters, Minneapolis biedt genoeg om iedereen een paar dagen te vermaken.

Saint Paul

Hoewel Minneapolis en Saint Paul bekend staan als de Twin Cities gaat het hier duidelijk niet om een identieke tweeling. Levendige parken en tuinen, smalle klinkerstraatjes en historische gebouwen geven Saint Paul een vriendelijke uitstraling. De hoofdstad van Minnesota wordt ook wel de ‘last city of the East’ genoemd terwijl Minneapolis de titel ‘first city of the West’ draagt.

De Mall of America in Bloomington

Een must do in het nabij gelegen Bloomington is natuurlijk winkelen in de Mall of America, het grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten! Met de lightrail is de Mall of America vanuit Minneapolis gemakkelijk te bereiken. Zelfs wanneer u een lange overstap heeft op de luchthaven kunt u winkelen in de Mall of America. De lightrail, die ook op de het vliegveld stopt, brengt u namelijk in minder dan een kwartier in het winkelcentrum. Zorg wel voor voldoende ruimte in uw koffer!

Meer informatie is te vinden op www.MSPBGateway.com