Camperhuur

Camperhuur

De Verenigde Staten zijn bij uitstek geschikt om met een huurcamper te verkennen. De ultieme vrijheid ervaart u door midden in de prachtige natuur te kamperen. De staten Montana, South Dakota, North Dakota en Wyoming bieden allen een grote variëteit aan campings. Als u kiest voor camperhuur zijn er diverse mogelijkheden. WorldWide Campers zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Een huurcamper ophalen in Denver

In Denver zijn er verschillende maatschappijen die camperhuur aanbieden.  U kunt bijvoorbeeld een huurcamper ophalen bij Moturis, Cruise America of Elmonte. De meeste camperverhuurders hebben in hun voorwaarden staan, dat voordat u met uw huurcamper op pad gaat, u minimaal 1 overnachting in een hotel moet hebben gehad.

Een camper huren in Minneapolis

In Minneapolis kunt u een camper huren bij Cruise America. De camperhuur locatie bevindt zich in de omgeving van de luchthaven, maar u kunt zich het beste met een taxi naar de camperhuur locatie laten brengen. Als u de huurcamper heeft opgehaald is het handig om eerst inkopen te gaan doen in een van de grote supermarkten die Minneapolis rijk is.

Een camper huren via WorldWide Campers