Evenementen in The Real America

Evenementen in The Real America

Het hele jaar door vinden er in The Real America diverse evenementen plaats. Hierbij een overzicht van de grootste, jaarlijks terugkerende evenementen in Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming. Wilt u een van deze evenementen bezoeken, dan adviseren wij u om tijdig uw accommodatie te reserveren.

Cheyenne Frontier Days, Wyoming

De Cheyenne Frontier Days, ook wel Daddy of ‘em All genoemd, is het grootste outdoor rodeo & Western evenement ter wereld. Gedurende 10 dagen in juli viert Cheyenne het Wilde Westen met rodeo’s, concerten, parades en nog heel veel meer!

Sturgis Motorcycle Rally, South Dakota

Elk jaar verzamelen tienduizenden motorrijders zich begin augustus in Sturgis, South Dakota voor de Sturgis Motorcycle Rally. Een week lang geniet men van talloze activiteiten en uiteraard van het rijden van prachtige tochten op de Needles Highway, Iron Mountain Road, Wildlife Loop en de Vanocker en Spearfish Canyon Road.

Buffalo Roundup, South Dakota

Tijdens de spectaculaire Buffalo Roundup in Custer State Park, South Dakota worden ieder jaar in september de wilde bizons bij elkaar gedreven door cowboys. Alle bizons worden dan geteld, ingeënt en indien nodig verkocht.

United Tribes International Powwow, North Dakota

In Bismarck, North Dakota vindt jaarlijks een van de grootste bijeenkomsten van native american tribes plaats in september, de United Tribes International Powwow.

Rockin the rivers, Montana

Rockin the rivers is een 3-daags openlucht Rock festival dat jaarlijks plaatsvindt in augustus in Three Forks, Montana.

Gratis toegang in alle Nationale Parken

Een aantal dagen per jaar zijn de Nationale Parken in heel Amerika gratis toegankelijk tijdens de zogenaamde fee-free dates. Een van die dagen is de verjaardag van de National Park Service op 25 augustus. Kijk hier voor alle actuele data.

Evenementenkalenders

Uiteraard vinden er in de staten van The Real America nog veel meer evenementen plaats. Via onderstaande links kunt u de evenementenkalenders per staat bekijken en zoeken op datum:
Montana Evenementen
North Dakota Evenementen
South Dakota Evenementen
Wyoming Evenementen